Aktuellt   |   Om föreningen   |   Vandrarhem   |   Konstgräsplanen   |   Konferens   |   Läger   |   Ladan   |   Klubbar
Om föreningen
Kontakter
Gimo If samarbetar med:
Gimo företagarförening »
Knutmassoföreningen  »
Gimo Hembygsförening »
Arbetsförmedlingen »
Upplandsbygd Leader »
Östhammars kommun »
Gimo Ridklubb »
Gimo simsällskap »
Om föreningen

Gimo IF bildades 19 april 1914 av Kristian Lindman. Klubben drevs med sektioner fram till 1993. Efter det ombildades Gimo IF till en huvudförening och fem klubbar med inriktning på ishockey, fotboll, skidor, friidrott och tennis.
Varje klubb har ett eget organisationsnummer, egen ekonomi och administration. Varje klubb bedriver sin sport med egen styrelse.

Gimo IF har en fin tradition av att ordna träningsläger. Svenska Fotbollslandslaget har haft träningsläger i vår anläggning två gånger, 1992 och 2004. Gimo IF kan leverera en komplett lösning med träning, logi och mat. Gimo IF kan även ordna läger gällande andra sporter eftersom ishall, simhall, sporthall, skidspår och ridhall finns att tillgå i Gimo.

Vi kan även ordna med andra evenemang som middagar och konferenser. Som exempel har vi haft konferenser för Västerbottens Idrottsförbund, Nordea, Arbetsförmedlingen, skolor och pensionärsföreningar. Sommaren 2011 ordnades en stor hundutställning på våra fotbollsplaner.

Gimo IF - Tel: 0173 - 401 15 - Fax: 0173 - 401 05